Miksi olemme luottamuksesi arvoisia?

SEPÄT on palvellut suomalaista teollisuutta ammattitaidolla jo vuodesta 1945. Kunnianhimoisella vaatimustasollamme varmistamme työmme korkean laadun päivästä toiseen.

1

Erityisosaaminen:

Meiltä löytyy esimerkiksi säiliöiden ja paineastioiden valmistuksen ja muutostöiden vaatimaa pitkälle erikoistunutta osaamista ja suunnittelutaitoa. Toteutamme työt turvallisesti ja ammattitaidolla.

Kysy lisää erityisosaamisestamme
2

Kokemus:

Teemme työtämme perinteikkään yrityksen kokemuksella ja asiantuntemuksella. Meillä on vahvaa osaamista metalliteollisuuden monipuolisista ratkaisuista.

Ota yhteyttä
3

Kehittyminen:

Vastaamme asiakkaidemme vaatimuksiin työn turvallisuuden ja laadun korkeasta tasosta. Haastamme itseämme jatkuvasti, jotta voimme toteuttaa seuraavan työmme entistä paremmin, tehokkaammin ja turvallisemmin.

Ota yhteyttä
4

Vastuullisuus:

Otamme vastuullisuusasiat toiminnassamme huomioon ja kehitämme ekologisesti ja taloudellisesti vastuullisia toimintamalleja. Täytämme asiakkaidemme ja lainsäädännön vaatimat kriteerit ja dokumentoimme työmme huolellisesti.

Ota yhteyttä
5

Yrittäjämäisyys:

Mietimme ratkaisuissamme kustannuustehokkuutta ja asiakkaan aitoa etua. Tuoreet ideat ja itselle asettamamme kunnianhimoinen vaatimustaso pitävät meidät kilpailukykyisinä.

Ota yhteyttä
6

Laatu:

Noudatamme aina korkeita laadun ja turvallisuuden kriteereitä. Koulutamme henkilökuntamme osaamista ja laatu-ajattelua. Sisäinen laadunvalvonta takaa työmme korkean tason päivästä toiseen.

Ota yhteyttä